Omschrijving
Wil je ook een weekend ultiem shoppen in de beste modesteden, de leukste wijken van de stad ontdekken, uit eten of dansen in je splinternieuwe outfit en logeren in een bijzonder hotel? Dan ga je naar Antwerpen, Londen of Milaan!

De 100% stedengidsen in deze cadeaubox brengen je naar plekken in de stad waar de locals zelf graag shoppen. We hebben er alvast een hippe shopping bag voor je bij gedaan!

Details

De boekbox bevat:

- drie compacte 100% stedengidsen

van Antwerpen,
Londen & Milaan

- opvouwbare 100% shopping bag

- leuk bewaarblik

Afmetingen: 19,5 x 13,5 x 3 cm
Aantal pagina’s: per gids 56 pagina’s, inclusief 2 stadswandelingen
ISBN: 9789057675232

Mix & Match


(0 reviews)

REVIEWS

AM magazin

"Cadeaubox: ideaal voor wie van reizen én shoppen houdt!"

Gepubliceerd op 20 juni

woensdag 20 juni

Door: Frankrijk.blog.nl

“Stel: je wilt je partner verrassen met een romantisch weekendje weg. Maar je twijfelt nog over de bestemming. Wordt het Parijs, of wil hij/zij toch liever naar Maastricht of Marrakech? Of je wilt nieuwe inspiratie opdoen in de mooiste musea van Europa. Ga je dan naar Berlijn, Brussel of Parijs? En als je wilt shoppen met je vriend(inn)en, ga je dan naar Londen, Antwerpen of Milaan? Ach, zij mogen kiezen! Uitgeverij mo’media heeft namelijk iets nieuws bedacht: de 100% Boekbox.

In elke boekbox zitten drie verschillende reisgidsen speciaal gericht op een thema: romantiek, shopping of cultuur. Ook zit er een leuk cadeautje bij (zoals rozenblaadjes voor in bad!) en zijn alle items verpakt in een mooi bewaarblik voor je herinneringen. En aangezien Parijs één van de favoriete bestemmingen van veel Nederlanders is voor een stedentrip zitten er reisgidsen over Parijs in de boekboxen romantiek én cultuur. Met veel ‘insiders tips’ over de stad van de liefde!”
Gepubliceerd: 10 september 2011

dinsdag 22 mei

Uit: Fabulous Mama

“Fijn cadeau, reisboxen met drie compacte stedengidsen op thema: cultuur, romantiek en shopping.”
Gepubliceerd: 23 maart 2012

dinsdag 22 mei

Knipmode

"Drie gidsen en shopping bag in mooi bewaarblik"

Gepubliceerd op 26 juni 2012

dinsdag 26 juni

Uit: Boekblad

“Uitgeverij mo’media heeft een nieuwe loot bedacht aan het succesvolle 100% stedengidsen-concept. Een 100% Boekbox met drie verschillende reisgidsen speciaal gericht op een thema: romantiek, shopping of cultuur.

Het zijn compacte versies van de 100% stedengidsen, vertelt Sharon Dahler, promotiemedewerker van mo’media. ‘Ze zijn aangepast aan het thema van de box. Zo gaan de stadswandelingen van Shopping-box langs leuke winkeltjes.’ Zowel in de Romantiek- als de Cultuur-box zit een Parijsgids, maar die hebben elk hun eigen accenten. ‘Daarnaast zitten er natuurlijk de leukste adresjes in om te eten en te overnachten.’

De boekjes zijn verpakt in een kleurig blik, waarin je na afloop van de reis souvenirtjes als tickets, bonnetjes en foto’s kunt bewaren. Ook heeft elke box een toepasselijk extraatje: rozenblaadjes voor in bad, een notieboekje of een opvouwbare shoppingbag. ‘Zo is het een leuk cadeau voor mensen die graag reizen, maar ook om iemand te vertellen dat je graag een tripje met hem of haar wilt maken, maar dat hij of zij de bestemming mag kiezen.’”
Gepubliceerd: 13 september 2011

dinsdag 22 mei
Om de betrouwbaarheid te vergroten vragen we je eerst
in te loggen.

Kijk ook bij...

  • 100% Cultuur - boekbox € 14,95
  • 100% Romantiek - boekbox € 14,95